gfxgfx* Αρχική Βοήθεια Αναζήτηση Ημερολόγιο Σύνδεση Εγγραφή   gfxgfx
gfx gfx
gfx
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο 24 Φεβ 2018, 10:39:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης


Πρόσφατα Θέματα
από 4wheelsbob
[Χθες στις 17:22:24]

από georgec
[Πέμπτη 22 Φεβ 2018, 10:00:42]

από Nisko
[Σάββατο 17 Φεβ 2018, 15:50:37]

[Πέμπτη 15 Φεβ 2018, 18:53:18]

[Τετάρτη 14 Φεβ 2018, 16:01:21]

από nassosFF3
[Δευτέρα 12 Φεβ 2018, 06:41:52]

από nassosFF3
[Τετάρτη 07 Φεβ 2018, 07:42:28]

[Δευτέρα 05 Φεβ 2018, 18:59:46]

[Δευτέρα 05 Φεβ 2018, 05:57:08]

[Τετάρτη 31 Ιαν 2018, 18:44:26]

από Giatrakos
[Δευτέρα 29 Ιαν 2018, 08:19:45]

από Vagos2
[Κυριακή 28 Ιαν 2018, 16:30:29]

[Παρασκευή 26 Ιαν 2018, 18:54:29]

από nghgeo
[Παρασκευή 26 Ιαν 2018, 15:11:02]

από 4wheelsbob
[Τρίτη 23 Ιαν 2018, 20:43:44]
μέλη
Σύνολο μελών: 6643
Τελευταίο: Tasos8169
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 213020
Σύνολο θεμάτων: 15767
Σε σύνδεση σήμερα: 12
Σε σύνδεση έως τώρα: 228
(Σάββατο 28 Μάι 2011, 02:59:19)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 2
Επισκέπτες: 8
Συνολικά: 10
Τα Νέα Σήμερα

Απαγορεύονται τα Greeklish στις συζητήσεις - Όροι χρήσης και κανόνες λειτουργίας του Modelteam  •  Διαβάστε ΕΔΩ


Συνδεθείτε στο Modelteam για να μπείτε στην παρέα μας, να δημοσιεύετε μηνύματα, να βλέπετε φωτογραφίες και να συμμετέχετε στο chat!!!
Εγγραφή - Απαιτούμενα στοιχεία
Επιλογή ονόματος:
Χρησιμοποιείται μόνο για την αναγνώριση από το πρόγραμμα της δημόσιας συζήτησης.
E-mail:
Εισαγάγετε μία έγκυρη διεύθυνση e-mail.
Επιλογή κωδικού πρόσβασης:
Επαλήθευση κωδικού:
Οπτική επαλήθευση:
Εισαγάγετε τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα (αγγλικά γράμματα)
Εισαγάγετε τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα (αγγλικά γράμματα)
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ: ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ... (ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ):
ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ):
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Οι ακόλουθοι όροι χρήσης και κανόνες λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στo Modelteam forum. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας.1.  To Modelteam forum δεν έχει εμπορικό χαρακτήρα. Δεν είναι ένας χώρος ανταγωνισμού τιμών ! Μηνύματα που έχουν θέμα την τιμολογιακή σύγκριση μεταξύ καταστημάτων και μπορεί να δημιουργήσουν οξύτητα στο φόρουμ θα διαγράφονται, βοηθήστε όλοι να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο. Ο ρόλος του φόρουμ είναι η βοήθεια μεταξύ των μελών σε ότι αφορά απορίες σχετικά με το χόμπι μας, η οργάνωση μοντελιστικών εκδηλώσεων, η χαλαρή συζήτηση των μελών, η διαρκής ενημέρωση με νέα θέματα και μοντελιστικά άρθρα και όχι η ανάρτηση εμπορικών και διαφημιστικών συνδέσμων ηλεκτρονικών καταστημάτων για πώληση ή διαφήμιση προϊόντων. Εαν επιθυμείτε να δείτε τιμές προϊόντων, επισκεφτείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες των καταστημάτων ή επικοινωνήστε μαζί τους τηλεφωνικά. Προσφορές και banner επιτρέπονται ΜΟΝΟ στους χώρους διαφήμισης και μετά από συμφωνία με τους διαχειριστές. Το Modelteam διαθέτει αναρτημένο κατάλογο όλων των δηλωμένων Ελληνικών καταστημάτων με τα πλήρη στοιχεία τους για την εξυπηρέτηση όλων των μοντελιστών. Για την ανάρτηση ή την τροποποίηση των στοιχείων, επικοινωνήστε με τον αρμόδιο συντονιστή.

2.  Μην γράφετε greeklish και κεφαλαία, ούτε στον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και στο περιεχόμενό του. Η επίσημη γλώσσα επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ είναι τα Ελληνικά. Απαγορεύεται αυστηρά η μεταγραφή των ελληνικών με την χρήση του λατινικού αλφαβήτου (πρακτική ευρέως γνωστή ως greeklish). Τα δημόσια μηνύματα που υποβάλλονται σε αυτήν τη μορφή θα αφαιρούνται από την ομάδα διαχείρισης του Modelteam.gr. Σημειώνεται ότι κατά κανόνα οι δημοσιεύσεις που περιέχουν greeklish είναι δυσανάγνωστες, ενώ δυσκολεύουν την αναζήτηση συγκεκριμένων πληροφοριών στις σελίδες του Modelteam. Στο Μodelteam υπάρχει η δυνατότητα να μετατρέπονται τα greeklish αυτόματα και εύκολα σε ελληνικά από τον επεξεργαστή μηνυμάτων (Greeklish<=>Greek by innoetics) που υπάρχει ακριβώς κάτω από το παράθυρο κειμένου που γράφετε το μήνυμα σας. Προσοχή στην ορθογραφία, είναι άσχημο να μην γνωρίζουμε να γράφουμε σωστά την γλώσσα μας. Η ελληνική ορθογραφία είναι freeware, δηλ. μπορείς να την χρησιμοποιείς δωρεάν. Εντούτοις, δεν είναι open source, δηλ. δεν μπορείς να την τροποποιείς ή να την δημοσιεύεις τροποποιημένη!

3.  Τίτλοι θεμάτων: Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται με τίτλο του οποίου η θεματολογία - περιγραφή σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανιούνται οι αναγνώστες.

4.  Νόμοι και απαγορεύσεις: Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε περιεχόμενα παράνομα, ανήθικα, προσβλητικά ή πορνογραφικού περιεχομένου, όπως δεν επιτρέπονται καθαρά διαφημιστικά μηνύματα με αντίστοιχους συνδέσμους και εν γένει οποιασδήποτε μορφής links που θα ήταν ικανά να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, δημιουργώντας τριβές και αντιπαραθέσεις. Εάν υπάρχει υποψία από την συντονιστική ομάδα του Modelteam ότι "εσκεμμένα" γίνεται χρήση του φόρουμ για "έμμεση" διαφήμιση, τότε τα μηνύματα θα διαγράφονται. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι η μέθοδος των συνδέσμων (Link) με την οποία μία ενδιάμεση σελίδα προετοιμάζει τον επισκέπτη (οδηγώντας τον σε χώρο πώλησης προϊόντων) ώστε να μετατραπεί σε πελάτης ονομάζεται pre-sell και παραπέμπει σε διαφήμιση από την εν’ λόγο ανάρτηση του συνδέσμου, οπότε και μπορεί να υπάρξει τιμολογιακή χρέωση στον χρήστη-μέλος. Απαγορεύετε επίσης η αναφορά σε τρόπους αγορών μέσω πιστωτικών καρτών, τρόπους διακίνησης προϊόντων και οποιασδήποτε μορφής μηνύματα που θα μπορούσαν "άμεσα ή έμμεσα" να οδηγήσουν σε τυχόν φοροδιαφυγές προς το Ελληνικό κράτος π.χ. απαγορεύονται σύνδεσμοι προς eshop (εκτός E.Ε.) και Ebay. Οι τιμές που ίσως δείτε να αναφέρονται στο φόρουμ είναι ενδεικτικές και πιθανόν να αλλάζουν από κατάστημα σε κατάστημα ή και μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας απευθυνθείτε κατευθείαν στα αντίστοιχα καταστήματα. Η κατά εξακολούθηση μη τήρηση των κανονισμών, των νόμων του Ελληνικού κράτους και η άνευ νομικών πλαισίων διαφήμιση μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό των μελών που δημιουργούν πρόβλημα στην κοινότητα μας.  

   Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε την προέλευση του κειμένου στο τέλος του. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σύνολο του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας αλλά και οι διασυνδέσεις (Link) σε ιστοχώρους με παράνομα λογισμικά αποτελούν ποινικό αδίκημα και απαγορεύεται ρητός η δημοσίευση τους.   «Κάθε πληροφορία, κείμενο, εικόνα, σχέδιο, λογισμικό, οπτικοακουστικό έργο ή φωνογράφημα, που εμπεριέχεται στις ιστοσελίδες αποτελεί πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα και ως εκ τούτου προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου Ν. 2121/1993 «περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας». Απαγορεύεται η ανάρτηση οποιουδήποτε web site στο οποίο παραπέμπει κάποια διασύνδεση (link), συμπεριλαμβανομένων οποιονδήποτε διαφυγόντων κερδών, επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, πωλήσεων και λοιπόν κερδών. Οι χρήστες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του φόρουμ για δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου αυτόκλητης ή ανεπιθύμητης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων μέσω διασυνδέσμων (link). Περιλαμβάνοντας ακόμα και την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών ή προσωπικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου

5.   Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι οι υπόλοιποι χρήστες του Modelteam δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν, ίσως και να μην γνωρίζουν την λύση στο πρόβλημα σας. Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι, χρησιμοποιήστε την «Αναζήτηση» του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).

6.   Ελέγξτε το μήνυμα σας πριν το ανεβάσετε με "προ επισκόπηση" για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του. Δεν χρειάζεται να κάνετε συμπληρωματικό μήνυμα για να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Επεξεργασία» για να διορθώσετε το μήνυμα σας. Όταν απαντάμε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνουμε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφερόμαστε.

7.  Απαγορεύεται να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη. Το Modelteam δεν ευθύνεται για τις «δηλώσεις» των μελών του ! Οι συντονιστές δεν μπορούν να ελέγχουν όλα τα μηνύματα για τυχόν νομικές παραβάσεις. Παράπονα και καταγγελίες περιστατικών για να είναι βάσιμες θα πρέπει να γίνονται επώνυμα για να μπορεί ο κάθε προσβεβλημένος εφόσον επιθυμεί να προβεί στις ανάλογες ενέργειες περί "συκοφαντικής δυσφήμησης" προς το μέλος. Μηνύματα που συκοφαντούν δημοσίως πρόσωπα ή επιχειρήσεις πίσω από την ανωνυμία ενός ψευδώνυμου - nickname θα μπορούν, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο, να σβηστούν από τους συντονιστές σαν μη βάσιμα. Εάν ζητηθεί από τον θιγόμενο (μέσω γραπτής δήλωσης ή email), να διαγραφεί το θέμα στο οποίο κρίνεται ότι γίνεται δυσφήμιση και εφόσον το φόρουμ δεν έχει κανένα λόγο να εμπλακεί σε αντιδικίες τρίτων, τότε και μόνο τότε το θέμα θα διαγράφεται. Σε τέτοια περίπτωση θα δημοσιεύεται η "δήλωση διαγραφής" στο Modelteam για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

8.   Εκπρόσωποι Εταιρειών: Το Modelteam.gr είναι ένας ανεξάρτητος χώρος, που προσελκύει άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον χώρο του μοντελισμού στην Ελλάδα. Ανάμεσα στα μέλη του υπάρχουν και άτομα, τα οποία εκπροσωπούν επίσημα τις αντιπροσωπίες ή τα καταστήματα μοντελισμού. Τα συγκεκριμένα μέλη, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητα, με την προϋπόθεση ότι αποδέχονται τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης που αναφέρονται παραπάνω.
 
Ορισμός Εκπροσώπων: Εφόσον μία εταιρεία επιθυμεί να εκπροσωπηθεί επίσημα στο Modelteam, θα πρέπει να διατηρεί έναν λογαριασμό και θα πρέπει να επιλέξει ένα όνομα μέλους (username) ή μπορεί να καθοριστεί ως όνομα μέλους η "επωνυμία της εταιρείας". Αρνητικά σχόλια για ανταγωνιστικές εταιρείες, πλάγια διαφήμιση της εταιρείας τους ή δυσφημιστικά σχόλια σχετικά με ανταγωνιστικά προϊόντα / υπηρεσίες, θεωρούνται αντιδεοντολογικά και θα διαγράφονται. Η επανειλημμένη παράβαση των παραπάνω όρων, μπορεί να οδηγήσει στη μόνιμη απαγόρευση εισόδου του εκπροσώπου της εταιρίας, καθώς και στην ολοκληρωτική αναστολή της εκπροσώπησης.

9.   Υπογραφές μελών: Απαγορεύεται η τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή για διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών από τα μέλη. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ή ιδιοκτήτες κοινοτήτων μοντελισμού έχουν το δικαίωμα να προσθέσουν τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας τους (link) και όχι διαφημιστικά μπάνερ ! Δικαίωμα μπάνερ έχουν μόνο οι χορηγοί και για όσο διάστημα έχουν διαφήμιση στο Modelteam (βάση τιμολογίου). Σε αντίθετη περίπτωση, οι ανάλογες υπογραφές θα αφαιρούνται άμεσα. Επίσης άμεσα θα αφαιρούνται και υπογραφές μεγάλου μεγέθους (πάνω από 100 pixels ύψος) που ενοχλούν (κουράζουν) τους αναγνώστες αποσπώντας την προσοχή από το κυρίως θέμα συζήτησης.

10.   Απαγορεύεται η χρήση πολλαπλών λογαριασμών. Η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).

11.   Αγοραπωλησίες - Αγγελίες

Το Modelteam.gr ΔΕΝ διαθέτει πλέον "χώρο δημοσίευσης αγγελιών". Το Modelteam είναι ένα φόρουμ με αντικείμενο το μοντελισμό, το οποίο θέλοντας να δώσει δυνατότητες στα μέλη του, παρείχε την δυνατότητα ανάρτησης αγγελιών. Δυστυχώς, ή μη τήρηση  των όρων, με αποτέλεσμα την υπερβολική προσπάθεια συντονισμού των αγγελιών, καθώς επίσης η δημιουργία πολλών αψιμαχιών μεταξύ μελών με αντικείμενο τις αγγελίες είχε ως αποτέλεσμα την κακή εικόνα του φόρουμ στους επισκέπτες και την δημιουργία εντάσεων σε όλους μας. Το Modelteam δεν ιδρύθηκε για να γίνει σελίδα αγγελιών, στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε την ηρεμία αλλά και για να μην αλλοιωθεί η ουσία του φόρουμ που είναι ο "μοντελισμός", η βοήθεια μεταξύ των μελών, τα μοντελιστικά άρθρα, τα "νέα" του χώρου μας, οι πατέντες μας, οι κατασκευές, οι αγώνες, οι εκδηλώσεις κ.α. αποφασίσαμε την διακοπή των αγγελιών. Μηνύματα για αγγελίες & αγοροπωλησίες θα διαγράφονται από τους συντονιστές.


Δικαιώματα και Υποχρεώσεις

    Αφού διαβάσατε με προσοχή του παραπάνω όρους, σας ενημερώνουμε ότι η εγγραφή σας στο Modelteam προϋποθέτει ότι συμφωνείτε στην τήρηση των παραπάνω όρων χρήσης.

  Συνεπάγεται ότι:  Οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του φόρουμ, που κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους συντονιστές και όχι με δημιουργία θέματος. Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως ή θα διαγράφεται.

  Μέλη και Ομάδα Διαχείρισης. Η Ομάδα Διαχείρισης του Modelteam.gr αποτελείται από μέλη της κοινότητάς του (συντονιστές) τα οποία όπως είναι λογικό, έχουν, όπως και τα λοιπά μέλη, την υποχρέωση να τηρούν πιστά τους παρόντες όρους πρόσβασης και χρήσης.
Κάθε επισκέπτης/μέλος του Modelteam έχει τη δυνατότητα «αναφοράς» των δημοσιεύσεων άλλων μελών που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, ζητώντας την επέμβαση της ομάδας διαχείρισης, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση της. Η «αναφορά» παραβάσεων μπορεί να γίνει είτε με την χρήση των σχετικών συνδέσμων (αναφορά στον συντονιστή) είτε με την χρήση του email: support@modelteam.gr

  Ενστάσεις: Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας συντονιστής του Modelteam, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται με email στο support@modelteam.gr - Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημοσιεύεται περιεχόμενο προσωπικών μηνυμάτων στα θέματα συζήτησης εκτός και εάν κριθεί αναγκαίο από κάποιον διαχειριστή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού.

• Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να προβούν στην άμεση διαγραφή κειμένων, πληροφοριών, αρχείων, εικόνων, γραφικών και δημοσιεύσεων γενικότερα, οι οποίες αντιτίθενται στους παρόντες όρους πρόσβασης και χρήσης.
•  Ο χρήστης/μέλος του Modelteam κατανοεί και αποδέχεται ότι το modelteam.gr δεν κάνει προκαταρκτικό έλεγχο του περιεχομένου και οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν από το δημοσιευμένο περιεχόμενο «δεσμούς» (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι φιλοξενούν κείμενα, πληροφορίες, αρχεία, εικόνες, γραφικά, πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών και δημοσιεύσεις γενικότερα, οι οποίες αντιτίθενται στους παρόντες όρους πρόσβασης και χρήσης.

Πολιτική Διαχείρισης και Αποκλεισμός Πρόσβασης
   Εφόσον η ομάδα διαχείρισης του Modelteam αντιληφθεί ότι οι ενέργειες κάποιου μέλους είναι αντίθετες από τους όρους πρόσβασης και χρήσης, τότε θα προχωρήσει σε σύσταση προς το μέλος, με την αποστολή προσωπικού μηνύματος, για συμμόρφωση στους όρους πρόσβασης και χρήσης και διαγραφή ή τροποποίηση της επίμαχης δημοσίευσης. Σε περίπτωση της κατά εξακολούθησης παράβασης των όρων χρήσης από το ίδιο μέλος, τότε το Modelteam θα προχωρά σε αποκλεισμό πρόσβασης - ban, για χρονικό διάστημα ανάλογα με τη σοβαρότητα της εκάστοτε περίστασης.
   Εφόσον οι ενέργειες κάποιου μέλους είναι άκρως αντίθετες από τους όρους πρόσβασης και χρήσης, τότε το Modelteam μπορεί να διακόψει απροειδοποίητα και για απεριόριστο χρόνο τη διάθεση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του προς αυτό (Ολικός αποκλεισμός πρόσβασης).

Περιορισμός Ευθύνης

   Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το Modelteam δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του modelteam.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.

   Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι πρέπει να αξιολογεί και να είναι υπεύθυνος για κάθε κίνδυνο που μπορεί να ενέχει η χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασης του να βασιστεί στην ορθότητα, την πληρότητα ή/και τη χρησιμότητα οποιουδήποτε περιεχομένου. Υπό αυτή την έννοια, ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν μπορεί να βασίζεται στο περιεχόμενο που δημιουργεί το modelteam.gr και τα μέλη αυτού, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που διατίθενται στο modelteam.gr, των «δεσμών» (hyperlinks) στα οποία παραπέμπει, και όλων των άλλων σελίδων και υπηρεσιών.

   Περαιτέρω ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του modelteam.gr είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό, ανήθικο, χυδαίο, παραπλανητικό, παράνομο κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το Modelteam και οι διαχειριστές του, για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους.

   Το Modelteam δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Δεν εγγυάται επίσης σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το Modelteam.gr
   Παρόλα αυτά μέσω της συντονιστικής ομάδας του προσπαθεί να επεμβαίνει όπου μπορεί και να προστατεύει τα μέλη και τους συντονιστές από τυχόν παράβαση των παραπάνω κανονισμών και όρων χρήσης. Η τήρηση των κανονισμών από τα μέλη θα βοηθήσει όλους μας στην καλύτερη λειτουργία του διαδικτυακού μας χώρου. Τα μέλη που έχουν σκοπό να προκαλούν, να μην τηρούν τους κανόνες και συγχρόνως να δυσφημίζουν το Modelteam ή τους συντονιστές δεν έχουν λόγο να είναι στην ομάδα μας και θα αποκλείονται οριστικά από το φόρουμ.Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην Ελληνική μοντελιστική κοινότητα Modelteam.grPowered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
Cerberus / TinyPortal v0.9.8 © Bloc
Έγκυρη XHTML 1.0! Έγκυρα CSS!
Δημιουργία σελίδας σε 0.034 δευτερόλεπτα. 18 ερωτήματα.
gfx
gfxgfx gfxgfx